Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Maşini de îmbuteliat

Linii complete

Oferim partenerilor noștrii, linii complete, începînd de la capacitățile mici de cîteva sute de flacoane / oră pînă la cele cu capacități mari de 12.000 flac/oră. PACKER Kft. recomandă utilaje și mașini pentru nenumărate tipuri de lichide si flacoane, care sînt destinate nunumai industriei alimentare, dar și celei chimice – agrochimice și celei cosmetice.

  • Domenii aplicabile:
    • Industria alimentară: răcoritoare acidulate și neacidulate, ape minerale, sucuri de fructe, bere, vinuri, alcoolice, siropuri, sosuri, ulei comestibil, miere, mustar, ketchup etc.
    • Industria chimica: detergenți lichizi, acizi, baze, antigel, uleiuri motor, vopsele etc.
    • Agricultură: fertilizatori lichizi, pesticide etc.
    • Industria cosmetică: șampoane, săpun lichid, loțiuni de corp, creme etc.
  • Recipienți de îmbuteliere: flacoane de sticlă, flacoane de PET, doze metalice, doze PET (PET-CAN).

O parte din utilaje este fabricat si asamblat în cadrul societății, in cazul liniilor complete implementăm în aceste linii și utilajele - subansamblurile partenerilor noștrii dedicați în domeniul industriei de îmbuteliere. Mașinile și utilajele fabricate de noi și partenerii nostrii: suflător flacon, clătitor-, umplutor-, inchizător capace, saturatoare, mixere, etichetatoare (pentru folii rotunde, autoadezive, de tip sleeve..) datatoare, înfolietoare, paletizoare, înfolietoare strech, pasteurizatoare, răcitoare de lichide, transportoare de cu aer sau benzi pentru flacoane sau paleți. Piesele componente ale utilajelor fabricate de Packer Kft. sînt executate la sediul societății sau decătre partenerii interni și externi ai noștrii, dar sub directa îdrumare si control al nostru.

Proiectăm uzina dvs. de producție, în funcție de produsul și necesitățile Dumneavoastră. Vă ajutăm prin suport, începînd de la proiectare și pînă la darea în funcțiune a proiectului dvs.

Acordăm 1 an garanție pentru orice produs al nostru, deasemenea după expirarea garanției, asigurăm servisarea si aprovizionarea intregului necesar de piese de schimb pentru utilajele noastre.