Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Maşini de îmbuteliat

Linii de îmbuteliere recondiționate

Un obiectiv principal al activității firmei noastre este recondiționarea și comercializarea mașinilor și liniilor de îmbuteliere. Punem la dispoziție mașini și linii de îmbuteliere recondiționate, cu capacități de 1.000-50.000 flac/oră, pentru bere, vin, alcool, șampanii, răcoritoare acidulate și neacidulate, ape minerale, ulei comestibil etc. Aceste produse se pot îmbutelia în sticle, flacoane PET și doze metalice.
Puteți alege, in conformitate cu necesitățile dvs., dintre mașinile folosite aflate pe stocul nostru sau a partenerilor noștrii, mașini pe care le demontăm în totalitate, le recondiționăm și le remontăm conform produsului și cerințelor dvs.

Aprovizionarea mașinilor uzate se face de pe teritoriul Ungariei și a Europei. Fără condiția de exclusivitate, ne ocupăm de produsele următorilor producători: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO etc. Mașinile disponibile momentan pe stocul nostru, le puteți găsi la meniul: Produse / Mașini.

În cazul în care dețineți mașină sau linie de îmbuteliat proprie, ne asumăm recondiționarea acestuia, deasemenea recalibrarea pentru schimbarea de produs sau profil.

Oferim mașini și linii recondiționate, cu capacități de 1.000-50.000 flc/oră, cum ar fi:

  • instalații de spălat, clătitoare, spălătoare de navete,
  • încărcător, descărcător, paletizor, depaletizor,
  • saturatoare, mixere,
  • umplutor, închizător pentru capace tip coroană,- cu filet,- plută, inspectoare,
  • etichetatoare pentru etichete față-, gît,- spate sau circulare, deasemenea sigilatoare,
  • dozatoare de capace, nivelatoare de capace, înfolietoare
  • transportoare cu aer,- pentru flacoane,- navete și paleți.

In cazul unităților de producție complete, asigurăm și livrarea instalațiilor anexe:

  • instalații de răcire, compresor aer, cazane,
  • rezervoare, pompe, filtre, rezervoare de siropuri, instalații de tratare a apei, etc.

Pe parcursul recondiționării, mașinile se demontează total, apoi șasiurile și celelalte subunități - le curățăm și le vopsim. Piesele uzate le schimbăm, piesele de schimb necesare le confecționăm. Dotăm fiecare mașină cu instalații electronice noi, funcție de necesități – le dotăm și cu regulatoare de frecvență sau comandă PLC.

Proiectăm unitatea de producție în funcție de produsul și necesitățile Dumneavoastră. Linia fabricată o punem în funcțiune - conform capacității de producție proiectate – în prezența specialiștilor dvs.

Comercializăm mașinile noastre recondiționate cu jumătate de an garanție.

Listă utilaje