Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Despre noi

Istoria firmei

Compania noastră are o experiență profesională de mai mult de 30 de ani, în domeniul tehnicii de îmbuteliere. La începuturi ne ocupam de repararea și mentenanța anuală a instalațiilor societăților de îmbuteliere. Dealungul timpului, activitatea noastră s-a diversificat prin recondiționarea la sediul nostru a mașinilor și liniilor de îmbuteliere. Mulțumită dezvoltării continue a societății, au apărut treptat, mașinile de concepție și de fabricație proprie. Inițial, am proiectat și fabricat mașini și linii de capacități mai mici, apoi cu timpul - au apărut pe piață și utilajele noastre cu capacități mărite. Astăzi, societatea noastră oferă spre vînzare, mașini și linii cu capacități îcepînd de la cele mai mici, de la cîteva sute flac /oră pînă la cele mari – de 12.000 flac/oră.

Main partner countries

Our largest markets are Slovakia, Czech Republic, Romania, Serbia, Montenegro, Croatia, Bosnia-Herzegovina, Algeria, but we have also supplied machines to China.