Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Despre noi

Istoria firmei

Societatea noastră dispune de o experienta profesionala de mai mult de 30 de ani în domeniul tehnicii de îmbuteliere. Packer Kft. îsi desfășoară activitatea la poalele muntelui Matra, în localitatea Gyöngyös la cca.o oră distanță de Budapesta.

Întreținere, renovare

La inceputuri ne ocupam de reparația și întreținerea instalațiilor unităților de îmbuteliere, pe parcursul anilor această activitate s-a diversificat. Pe lîngă reparații si intreținere anuală, un loc prioritar a obținut recondiționarea in cadrul sediului nostru a utilajelor și a liniilor folosite ( second h. ), activitate care ocupă un rol insemnat și în prezent. Achiziția utilajelor second h., are loc parțial din Ungaria, marea parte provine din zona Europei de vest ( Germania, Olanda, Franța,Belgia,.. etc. ).

Utilaje cu capacităti mici, de concepție proprie

De la sfarsitul anilor 90 fabricăm paletizatoare și depaletizatoare de concepție proprie. Începănd din 1991 am dezvoltat o mașină de limpezit - clatit de capacitate mică, o mașină de umplere-dopuire și un saturator. Din 2002, pe lîngă umplutorul cu masa circulară, pe ofertarea firmei noastre a apărut mașina de îmbuteliat lineară de concepție proprie. Utilajele de umplere-dopuire le complectăm de fiecare dată cu unitățile de dopuire corespunzătoare tipului de dop solicitat. Pentru dozarea dopurilor fabricăm dozatoare cu eclisă si vibratoare. În prezent, un loc însemnat ocupă și fabricarea pieselor de schimb pentru utilajele de concepție proprie.

Implementarea sistemului ISO

În 2004 am implementat sistemul de control al calității ISO 9001, sistem care acoperă in totalitate implementarea și controlul procesului de fabricație a produselor noastre.

Utilaje de capacități medii

Din 2009, pe ofertarea firmei noastre, a apărut triblocul nou de clătire-umplere-dopuire cu capacitatea de 2.000 – 12.000 flacoane/oră, fabricarea utilajelor făcîndu-se in colaborare cu partenerii noștrii. Conform cu necesitățile pieții în domeniu, în 2017 am început fabricarea montarea și comercializarea liniilor de îmbuteliere complecte cu capacități medii - de generație nouă, Aceste linii sînt potrivite pentru îmbutelierea a 2.000-12.000 buc/oră apă minerală, răcoritoare și sucuri de fructe în flacoane PET, sticle, doze aluminiu sau PET-CAN.

Țări partenere

Cele mai însemnate piețe de desfacere se află în Slovacia, Republica Cehă, România, Montenegro, Croația, Bosnia-Herțegovina precum și țări din Africa de Nord, dar am livrat utilaje și în China. Intrarea pe piata din Algeria din 1999 a fost un pas important in istoria firmei, intrucît incă de atunci, este un partener economic insemnat.