Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Proizvodni program

Kompletne linije za punjenje

Našim kupcima nudimo kompletne linije za punjenje, od male količine do nekoliko stotina boca/sat do veće proizvodnje od 12 000 boca/sat. PACKER nudi strojeve za mnoge vrste tečnosti i vrste boca, koji su pogodni ne samo za prehrambenu industriju, već i za hemijsku, agrohemijsku i kozmetičku industriju.

  • Područje primjene:
    • Prehrambena industrija: gazirana i negazirana bezalkoholna pića, mineralne vode, sokovi, pivo, vina, alkoholi, sirupi, umaci, jestiva ulja, med, senf, kečap itd.
    • Hemijska industrija: tečni deterdženti, sredstva protiv smrzavanja, lužine, kiseline, motorna ulja, boje
    • Poljoprivredna industrija: tečna gnojiva, pesticidi itd.
    • Kozmetička industrija: šamponi, tečni sapuni, losioni, kreme itd.
  • Spremnici za punjenje: staklene boce, PET boce, metalne limenke, PET kante.

Deo mašina proizvodi i montira PACKER, ali u slučaju kompletnih linija takođe ugrađujemo naše iskusne parnerske mašine i alate u liniju. Strojevi proizvedeni od nas i naših partnera: duajke; mašine za ispiranje, punjenje, zatvaranje; saturatori; mikseri; etiketirke (omotači, samoljepljivi i sleev); inkjet pisači datuma; shrinkwrappers; paletizatori; depalletizatori; omotač folije; pasterizatori, tekući hladnjake; transporteri za vazduh, transporteri za boce, pakete i palete. Dijelovi potrebni za mašine koje proizvodi PACKER, proizvode se na našoj vlastitoj lokaciji ili u uskoj saradnji sa (domaćim i stranim) dobavljačima, ali u svim slučajevima pod nadzorom PACKER-a.

Dizajniramo vaš pogon za flaširanje prema vašem proizvodu i potrebama. Podržavat ćemo vaš projekt od početnog inženjeringa do puštanja u pogon.

Naši novi strojevi se prodaju s garancijom od jedne godine, a nakon isteka garancije, dajemo kompletnu podršku i kompletnu isporuku dijelova.