Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Maşini de îmbuteliat

Instalații de ambalare

Produsele pot ajunge spre comercializare sub diferite dimensiuni și forme de unități de ambalare . Pentru formarea și executarea automată a acestor unități de ambalare, oferim instalații de baxat, deasemenea instalații de aplicat folii strech.

  • Baxatoare: Pentru ambalarea chiar și cu folii imprimabile a unităților cu sau fără tăviță a produselor din doze, flacoane PET și sticle. Tipuri principale:
    • Baxatoare secționale lateral : instalație cu două folii, cu capacitatea maximă de 12-14 baxuri/min ( funcție de marimea flacoanelor și a baxului dorit ).
    • Baxatoare de tip frontal: Instalație cu două folii, cu capacitatea maximă de 16-24 baxuri/min ( funcție de marimea flacoanelor și a baxului dorit ).
    • Baxatoare prin răsfoire (overlapping) : Mașini care lucrează dintr-o singură rolă de folie, cu capacități minime de 30 pach/min (funcție de marimea flacoanelor și a baxului dorit), chiar și cu folii imprimante.
    Baxatoarele se pot dota și cu aplicatoare de mîner.
  • Infolietoare strech: Infoliatoare paleți semiautomate cu masă rotativă, proiectate pentru infolierea pachetelor așezate pe palet, cu capacitatea de 10-12 paleți/oră.