Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Maşini de îmbuteliat

Mașini de îmbuteliere recondiționate

Societatea noastră activează din 1986 in domeniul tehnicii de îmbuteliere, activitate in cadrul căreia recondiționarea și valorificarea utilajelor și a liniilor folosite ocupă un loc important. Oferim livrarea la termen scurt a mașinilor și liniilor reconditionate pentru îmbutelierea în flacoane PET, sticlă, doză metalică a apelor, vinului, berii, răcoritoare acidulate sau nu, băuturi alcoolice, ulei, șampanie etc. .

Achiziționarea utilajelor folostie, parțial se face din Ungaria, marea parte se achiziționează din Europa de Vest ( Germania, Olanda, Franța,Belgia… etc. ). In ceea ce privește tipurile acestor utilaje, ele provin din mărcile fostei Germanii de Vest, acestea, după recondiționare, sînt funționale inca zeci de ani inainte. Fără dreptul de exclusivitate, ne ocupăm de produsele mărcilor de mai jos: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO, ...etc. Utilajele disponibile la sediul nostru în momentul de față, se pot găsi în meniul : Utilaje folosite aflate pe stoc..

Utilajele achiziționate, se demontează în totalitate și se recondiționează pe unități componente. Șasiurile si componentele, dupa curățare, se revopsec. Piesele defecte sau uzate le schimbăm. Dotăm fiecare utilaj cu instalații electrice si electronice, funcție de optiuni și cu regulatare de frecvență și comandă PLC . Utilajele alese, le transformăm în funcție cu cerințele clientului și le dotăm conform cu produsul de îmbuteliat.

Oferim mașini și linii recondiționate de capacitate mică, medie și mare, cu capacități între 1.000 – 50.000 buc/oră, cum ar fi:

  • Spălător de flacoane, clătitor, spălător de navete, robot navetizator, paletizator,depaletizator.
  • Szaturator, mixer.
  • Mașină de umplere, dopuizator coroană, dopuizator cu filet sau pentru plută.
  • Etichetator față, gît, spate sau etichetă circulară și timbru sigiliu.
  • Dozator capsule, unitate capsulară , inspektor, baxator.
  • Transportor recipient, navetă sau palet, transportor cu aer comprimat.

In cazul instalațiilor complecte, oferim și livrarea instalațiilor anexe:

  • Răcitor, compresor aer, cazan
  • Rezervor, pompă, filtre, instalații de tratare a apei..

Pe baza parametrilor de îmbuteliere doriți, conform cu nevoile Dumneavoastră, noi proiectăm unitatea dumneavoastră de producție, o instalăm la scară 1/1 la sediul nostru, o utilăm pentru dimensiunile și forma recipientului de îmbuteliere dorit . Linia montată și pregătită, o punem în funcțiune în prezența specialiștilor Dumneavoastră. Linia funcțională vizualizată o predăm în prezența Dumneavoastră. Pe timpul recepției la sediul nostru, asigurăm cazarea și inițierea profesională a unui mecanic și a unui electrician din partea Dumneavoastră.

Asigurăm garanție pentru orice lucrare efectuată sau utilaj vîndut de noi!

Listă utilaje