Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Termékek

Komplett palackozó gépsorok

Az egészen kicsi, néhány száz palack/órás teljesítménytől, a nagyobb 12.000 palack/órás teljesítményig kínálunk Vevőink számára komplett gépsorokat A Packer Kft. számtalan folyadéktípushoz és palacfajtához ajánl gépeket, melyek nem csak élelmiszeripari, hanem vegyipari, agrokémiai és kozmetikai ipari felhasználásra is alkalmasak.

  • Lehetséges felhasználási területek:
    • Élelmiszeripari felhasználás: szénsavas és szénsavmentes üdítők, ásványvizek, gyümölcslevek, sörök, borok, alkoholok, szörpök, szószok, étolajok, méz, mustár, ketchup stb.
    • Vegyipari felhasználás: folyékony mosó- és mosogatószerek, lúgok, savak, fagyállók, motorolajok, festékek stb.
    • Mezőgazdasági felhasználás: folyékony trágyák, növényvédő szerek stb.
    • Kozmetikai ipari felhasználás: samponok, folyékony szappanok, arcvizek, krémek stb.
  • Tölthető edények: üvegpalackok, PET palackok és kannák, fémdobozok, PET dobozok (PET-CAN).

A gépek egy részét a Packer Kft. gyártja, és szereli össze, azonban komplett gépsorok esetén a palackozástechnikában jártas partnereink gépeit, eszközeit is beépítjük. Az általunk és partnereink által gyártott gépek: palackfúvók, öblítő-, töltő-, zárógépek, szaturálók, mixerek, címkézőgépek (fóliás körcímkéző, öntapadós címkéző, sleevezők), dátumozók, zsugorfóliázók, bálabontók és palettázók, streccsfóliázók, pasztörizátorok, folyadékhűtők, légpályák, palack- és csomagpályák, raklappályák. A Packer Kft. által gyártott gépekhez szükséges alkatrészek saját telephelyünkön, vagy szorosan együttműködve belföldi, illetve külföldi beszállítókkal, de minden esetben a Packer Kft. felügyelete alatt kerülnek legyártásra.

Az Ön termékéhez és igényeihez igazodva megtervezzük palackozó üzemét. A kezdeti tervezéstől a beüzemelésig segítünk projektjét végigkísérni.

Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk, valamint a garancia lejárta után is vállaljuk a gépeink szervizfelügyeletét, valamint teljes körű alkatrészellátását.