Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Despre noi

Prezentare

De ce să ne alegeți pe noi

  • Obiectivul nostru este să punem la dispoziția Clienților noștrii mașini și linii de îmbuteliere de bună calitate, la prețuri accesibile.
  • Sîntem o companie cu o experiență în domeniu de mai mult de 30 de ani.
  • Fiecare utilaj nou are 1 an - cele recondiționate au 6 luni de garanție din momentul vînzării acestora.
  • Asigurăm, pe termen lung, asistență de servisare, sprijin tehnic, precum și necesarul de piese de schimb și după expirarea termenului de garanție.
  • Colegii de la departamentul de servisare, pot ajunge în cîteva zile în țările limitrofe.
  • Oferim instalații de îmbuteliere, pe lîngă industria alimentară și pentru alte industrii, cum ar fi ceea chimică, cosmetică și agricultură.

Firma noastră activează în domeniul industriei de îmbuteliere din 1986, avînd ca principale preocupări precum::

  • fabricarea și comercializarea linilor noi de îmbuteliere
  • recondiționarea liniilor folosite
  • producția de scule și piese de schimb.

Linii noi de îmbuteliere

Oferim clienților noștrii mașini sau linii comlete, cu capacități de la cele mai mici de cîteva sute de flac/oră pînă la capacități mai mari - de 12.000 flac/oră. Pe lîngă industria alimentară, oferim instalații de îmbuteliere și pentru industria chimică, agrochimică și cosmetică. In cazul liniilor complete, implementăm și utilajele – dispozitivele partenerilor noștrii cu experiență în domeniul tehnicii de îmbuteliere. Acordăm garanție un an, pentru orice mașină sau utilaj nou fabricat și comercializat de noi.

Linii de îmbuteliere recondiționate

Oferim mașini și linii complete de îmbuteliere recondiționate clienților noștrii, destinate în primul rînd industriei alimentare, cu capacități de 1.000-50.000 flac/oră. Puteți alege, în funcție de necesitățile dvs., de pe stocurile noastre sau a partenerilor noștrii utilajele dorite, mașini pe care le demontăm în totalitate, le recondiționăm și le transformăm în funcție de produsul dvs. Comercializăm utilajele recondiționate cu garanție de jumătate de an.

In cazul în care dispuneți de mșină/linie proprie de îmbuteliere proprie, ne asumăm recondiționarea, repararea, mentenanța anuală a acesteia, transformarea pentru schimbare de produs sau profil.

Fabicarea accesoriilor și a pieselor de schimb

Proiectăm și fabricăm diferite piese de schimb, scule și dispozitive pentru utilajele de îmbuteliere, destinate schimbărilor de produs sau formă, recondiționărilor sau reparațiilor. Pentru soluționarea problemelor in legătură cu reconfigurarea pentru schimbarea de produs-, flacon-, capac sau etichetă, vă rugăm să ne contactați!

Proiectăm uzina dvs. de producție, atît în cazul utilajelor noi cît și a celor recondiționate, în functie de produsul si necesitățile dvs. Asigurăm asistență de la proiectare pînă la darea în funcțiune.

Pe lîngă activitatea în domeniul tehnicii de îmbuteliere, efectuăm și lucrări la comandă - cum ar fi lucrări de așchiere, tăiere cu apă, tinichigerie, sablare și vopsire. În funcție de necesități, fabricăm diferite mașini și instalații unicat.