Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Despre noi

Prezentare

De ce sa ne alegeti pe noi!

  • Obiectivul nostru este să oferim clienților noștrii utilaje si linii complecte de calitate buna la prețuri competitive.
  • Suntem o firmă cu experiență de mai mult de 30 de ani în domeniul tehnicii de îmbuteliere, colegii noștrii sunt specialiști cu experiențe profesionale de zeci de ani.
  • Pentru orice utilaj fabricat si comercializat de noi, acordăm garanție completă de 1 an. Utilajele recondiționate funcție de necesitățile clientului, beneficiaza de garanție de jumătate de an.
  • Nu abandonăm clienții nici după expirarea garanțiilor, asigurăm asistența tehnică post-garanție a utilajelor, deasemenea asigurăm aprovizionarea cu piese de schimb.
  • Colegii de la departamentul service se pot deplasa in cîteva zile in țările din împrejurimi.
  • Oferim instalatii de îmbuteliere pe lînga industria alimentară și pentru industria chimică, cosmetice și agricultură.

Firma noastră activează în domeniul îmbutelierii in industria alimentară din 1986, avind doua activitati de baza:

  • Fabricarea si comercializarea utilajelor si liniilor noi de imbuteliere
  • Reconditionarea utilajelor si liniilor de imbuteliere folosite.

In cazul utilajelor de imbuteliere noi, putem oferi Clientilor nostrii utilaje sau linii complete, incepand de la cele mici , cu capacitati de la citeva sute de buc/ora, pina la cele mai mari de 12.000 buc/ora. Liniile cu capacitati mai mari se executa in special pentru industria alimentara, in timp ce liniile cu capacitati mai mici le oferim nunumai in industria alimentara dar si pentru industriile chimice, cosmetice sau agricultura. O parte din utilaje se fabrica si se monteaza decatre Packer KFT., in cazul liniilor complecte, incorporam si utilajele partenerilor nostrii cu experienta in domeniul imbutelierii.

Pe linga utilajele noi, oferim Clientilor nostrii utilaje, linii complecte reconditionate, destinate industriei alimentare, avind capacitati de 1.000 – 50.000 flac/ora. Puteti allege in functie de necesitatile dvs. utilaje folosite din oferta noastra sau a partenerilor nostrii, utilaje pe care le demontam complect si pe baza dorintelor Dumneavoastra le transformam.

In cazul utilajelor folosite, ne asumam reconditionarea utilajelor Dumneavoastra, reparatia acestora, revizia anuala precum si transformarea acestora pentru schimbarea de produs sau profil.

Pentru orice utilaj nou fabricat de noi, acordam garantie de 1 an, utilajele reconditionate de noi sant comercializate cu garantie de jumatate de an.

Atit in cazul utilajelor noi cit si in a celor reconditionate, pe baza parametrilor de imbuteliere droit, functie de necesitatile Dumneavoastra, va proiectam uzina de imbuteliere, apoi utilam masinile cu sculele necesare cotelor ambalajelor de imbuteliat.

In uzina noastra, proiectam si executam diferite scule, dispositive si piese de schimb, necesare schimbarilor de produs sau forme, reparatiilor, reconditionarilor. La sediul nostru, prin intermediul a cca. 40 de utilaje diferite de prelucrare a metalelor, specialistii nostrii executa prelucrari complexe si de mare precizie. Oferim lucrari la comanda pentru prelucrari prin aschiere, taiere cu jet de apa, tinichigerie, sablare si vopsire. Functie de necesitati, fabricam diferite utilaje si instalatii unicat.