Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Maşini de îmbuteliat

Mașini de etichetat

Oferim pentru aplicarea etichetelor pe flacoane etichetatoare circulare cu folie de plastic, etichetatoare cu clei rece, etichetatoare pentru etichete autocolante și mașini tip sleev.

  • Etichetator circular cu folie de plastic: Proiectate pentru etichetarea circulară a flacoanelor rotunde, lipirea etichetei are loc cu ajutorul cleiului cald. Capacitatea acestora este de 3.000-12.000 buc/ora.
  • Etichetatoare cu clei rece: Mașini care servesc sarcinile clasice, cum ar fi aplicarea etichetelor tip față, spate, gît sau a timbrului sigiliu. Sînt instalații care funcționează prin metoda paletelor, capabile să aplice pe sticle etichete de forme diferite sau de tip unicat . Aplicarea etichetelor pe flacoane este opțional variabilă, in combinații de față-spate, față-spate-gît, față-gît.
  • Etichetatoare autocolante: In cazul acestor etichetatoare nu este nevoie de stație de lipici-clei, etichetele se aplică simplu pe flacoane. Cu acestea se pot eticheta flacoane PET, căni plastic, sticle. Pe o mașină se pot instala mai multe agregate, așadar se pot aplica mai multe etichete pe același recipient. Capacitatea este de 1.000-12.000 buc/ora.
  • Etichetatoare tip sleev: instalații pentru aplicarea etichetelor de tip sleev, capacitatea cărora este de 2.000-12.000 buc/ora. Mașinile se pot dota și cu două unităti de sleev, una din ele aplica pe corpul flaconului , cealaltă pe capac.