Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Prestări servicii

Tăiere prin jet de apă

Societatea noastră deține un aparat de tăiere cu jet de apă de tipul WATER JET 3515 cu comanda CNC.

Tăierea cu jet de apaă este o tehnologie de așchiere care se realizează prin amestecul apei cu material abraziv, aplicat la viteză foarte mare. Construcția aparatului este asemenea utilajelor de taiere prin laser sau a celor de taiere prin plasmă. In timpul procesului de tăiere, viteza de avans poate varia de la 1mm/min la 20m/minut. Grosimea materialului de tăiat, funcție de calitatea acestuia, poate varia intre limite extinse ( poate fi și 30-60 cm, in cazul materialelor spumoase-expandate ) in cazul metalelor, poate depăși 10 cm grosime de tăiere. Fanta de tăiere oferit de acest procedeu, se extinde de la 0,03 mm la cca. 1,5 mm, fapt care asigura pierdere minimă de material.

Avantajul acestui procedeu față de cel cu plasmă, laser sau flacără , este ca nu necesita transfer de căldură, materialele nu se deformează, nu are loc transformare de structura si soliditate, se pot tăia in aceeași măsură materiale tari si greu de manipulat. Tăiere exactă, margini tăiate bine definite, limite minime de tolerante de prelucrare, cheltuieli minime de prelucrare ulterioară.

Ne asumăm tăierea plană la rece, pentru orice fel de profil din orice tip de material ( oțeluri tratate, titan, materiale inoxidabile,aluminiu, argint, bronz, sticlă, ceramice, piatră, plastice, klingerit, lemn, piele, cauciuc .. etc.)

Parametrii tehnici ai aparatului:

  • Dimensiunea mesei de lucru: y = 3550 mm, x = 1750 mm, z = 260 mm
  • Greutatea maxima a materialului de tăiat: 600kg/m2
  • Precizia de tăiere: 0,15 mm
  • Precizia de pozitionare: +/- 0,08 mm la fiecare 1000 mm
  • Precizia de repetare: +/- 0,03 mm
  • Cota reală a tăierii: y = 3000 mm, x = 1500 mm

Oferta, o putem efectua în funcție de grosimea materialului si de desenul piesei de executat.