Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Rólunk

Cégtörténet

Cégünk több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a palackozástechnika területén. A Packer Kft. a Mátra lábánál, Gyöngyösön, egy órányira Budapesttől folytatja palackozóipari tevékenységét.

Karbantartás, felújítás

Kezdetben palackozóüzemek berendezéseinek javításával és éves karbantartásával foglalkoztunk, de az évek során ez a tevékenység tovább bővült. A javítás, éves karbantartás mellett előtérbe került a használt palackozó gépek, gépsorok saját telephelyen történő felújítása, mely azóta is az egyik fő tevékenységi körünk. A használt gépek beszerzése részben Magyarországról, nagyobbrészt Nyugat-Európából (Németország, Hollandia, Franciaország, Belgium stb.) történik.

Saját tervezésű kis teljesítményű gépek

A 90-es évek végétől saját tervezésű palettázó-, depalettázógépet gyártunk. 1991-től kezdve kifejlesztettünk egy, az iparághoz tartozó, kis teljesítményű palackmosógépet, töltő-zárógépet és szaturálót. 2002-től cégünk új gép kínálatában, a forgóasztalos töltőberendezés mellett megjelent a Packer Kft. által tervezett lineáris palacktöltőgép. Töltő-záró gépeinket minden esetben kiegészítjük, a kupak típusától függő palackzáró egységünkkel. Az ömlesztetten érkező kupakok adagolásához gyártunk hevederes és rezgő kupakadagolókat. Mára jelentősnek mondható a saját fejlesztésű gépeinkhez kapcsolódó alkatrészgyártás is.

ISO minősítés megszerzése

2004-ben bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, mely teljeskörűen lefedi termékeink gyártási folyamatának irányítását, ellenőrzését.

Közepes teljesítményű gépek

2009-től cégünk kínálatában megjelentek az új 2.000-12.000 palack/óra teljesítményű öblítő-töltő-záró triblokkok, melyek partnereinkkel közösen kerülnek legyártásra. Piaci igényeknek megfelelően 2017-ben elkezdtük az új, közepes teljesítményű, komplett palackozó gépsorok gyártását, összeszerelését és forgalmazását. Ezen gépsoraink alkalmasak 2.000-12.000 palack/órás teljesítményben ásványvíz, üdítőital és gyümölcslevek palackozására, melyek tölthetők PET palackba, üvegbe, fémdobozba, valamint PET dobozba (PET-CAN).

Partnerországok

A legnagyobb felvevőpiacaink Szlovákia, Csehország, Románia, Szerbia, Montenegró, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, valamint az Észak-Afrikai országok, de szállítottunk már gépeket Kínába is. Cégünk történetében fontos lépésnek számított, 1999-ben az algériai piacra történő belépés, mivel azóta is jelentős gazdasági partnerünk.