Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Rólunk

Bemutatkozás

Miért minket válasszon!

  • Célunk, hogy jó minőségű palackozó gépeket és komplett gépsorokat szolgáltassunk Vevőink számára, elérhető áron.
  • Több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező cég vagyunk.
  • Minden új gépünk 1 év, míg felújított gépeink fél év garanciával kerülnek értékesítésre.
  • Hosszútávon biztosítjuk gépeink szervizfelügyeletét, technikai támogatását, valamint teljeskörű alkatrészellátását, a garancia lejárta után is.
  • Szervizes kollégáink a környező országokba is néhány nap alatt elérnek.
  • Az élelmiszeripar mellett más iparágak számára is kínálunk palackozástechnikai berendezéseket, mint vegyipar, kozmetikai ipar és mezőgazdaság.

Cégünk 1986 óta dolgozik a palackozástechnika területén, melyen belül fő tevékenységi köreink:

  • új palackozó gépsorok gyártása és forgalmazása,
  • használt palackozó gépsorok felújítása,
  • szerszám- és alkatrészgyártás.

Új palackozó gépsorok

Az egészen kicsi, néhány száz palack/órás teljesítménytől, a nagyobb 12.000 palack/órás teljesítményig ajánlunk vevőink számára gépeket, komplett gépsorokat. Az élelmiszeripar mellett kínálunk palackozó berendezéseket a vegyipar, az agrokémiai és a kozmetikai ipar számára is. Komplett gépsorok esetén a palackozástechnikában jártas partnereink gépeit, eszközeit is beépítjük a sorba. Minden általunk gyártott és forgalmazott új gépre 1 év garanciát vállalunk.

Felújított palackozó gépsorok

Felújított gépeket, komplett gépsorokat kínálunk vevőink számára elsősorban élelmiszeripari felhasználásra, 1.000-50.000 palack/órás teljesítménnyel. A nálunk vagy partnereinknél készleten lévő használt gépek közül kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő gépe(ke)t, melye(ke)t teljesen szétszerelünk, felújítunk, illetve az Ön termékéhez átalakítunk. Felújított gépeinket fél év garanciával értékesítjük.

Amennyiben Ön rendelkezik saját palackozó géppel, gépsorral, úgy vállaljuk annak felújítását, javítását, éves nagy karbantartását, termék-, illetve profilváltáshoz való átállítását.

Szerszám- és alkatrészgyártás

Palackozógépekhez tervezünk és gyártunk különféle szerszámokat, alkatrészeket, termék- vagy formaváltáshoz, felújításhoz és javításhoz. Termék-, palack-, kupak-, és címkeváltással kapcsolatos átszerszámozási kérdésekben keressen bennünket!

Mind új, mind használt gépsoraink esetén, az Ön termékéhez és igényeihez igazodva megtervezzük palackozó üzemét. A kezdeti tervezéstől a beüzemelésig segítünk projektjét végigkísérni.

Palackozástechnikai tevékenységünk mellett végzünk bérmunkában forgácsolást, vízvágást, lemezmegmunkálást, szemcseszórást és festést. Igény szerint gyártunk különféle egyedi gépeket és berendezéseket.