Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Rólunk

Bemutatkozás

Miért minket válasszon!

  • Célunk, hogy elérhető áron, jó minőségű palackozó gépeket és komplett gépsorokat szolgáltassunk vevőink számára.
  • Több mint 30 éves, palackozástechnikai területen szerzett tapasztalattal rendelkező cég vagyunk, munkatársaink is mind évtizedes szakmai múlttal rendelkező szakemberek.
  • Minden általunk gyártott és forgalmazott új gépre 1 év garanciát vállalunk, felújított gépeink pedig fél év garanciával kerülnek eladásra.
  • A garancia lejárta után sem hagyjuk cserben ügyfeleinket, mivel ezután is vállaljuk gépeink szervizfelügyeletét, valamint teljes körű alkatrészellátását.
  • Szervizes kollégák a környező országokba is néhány nap alatt elérnek.
  • Az élelmiszeripar mellett más iparágak számára is kínálunk palackozástechnikai berendezéseket, mint vegyipar, kozmetikai ipar és mezőgazdaság.

Cégünk 1986 óta dolgozik az élelmiszeripari palackozástechnika területén, melyen belül két fő tevékenységi körünk:

  • új palackozó gépek, gépsorok gyártása és forgalmazása,
  • használt palackozó gépek, gépsorok felújítása.

Új palackozó gépek esetén, az egészen kicsi, néhány száz palack/órás teljesítménytől, a nagyobb 12.000 palack/órás teljesítményig tudunk Vevőink számára gépeket, komplett gépsorokat kínálni. A nagyobb teljesítményű palackozó gépsoraink elsősorban az élelmiszeripar számára készülnek, míg a kisebb teljesítményű gépsorainkat nem csak az élelmiszeripar, hanem a vegyipar, a kozmetikai ipar és a mezőgazdaság számára is ajánljuk. A gépek egy része a Packer Kft. által kerül legyártásra, összeszerelésre, azonban komplett gépsorok esetén a palackozástechnikában jártas partnereink gépeit is beépítjük.

Új palackozó gépek mellett, Vevőink számára kínálunk felújított gépeket, komplett gépsorokat élelmiszeripari felhasználásra, 1.000-50.000 palack/órás teljesítménnyel. A nálunk vagy partnereinknél készleten lévő használt gépek közül kiválaszthatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő gépe(ke)t, melye(ke)t teljesen szétszerelünk, felújítunk, illetve az Ön kívánságai alapján átalakítunk.

Használt palackozó gépek, gépsorok esetén, vállaljuk az Ön gépeinek felújítását, javítását, éves nagy karbantartását, termék- illetve profilváltáshoz való átállítását.

Minden általunk gyártott és forgalmazott új gépre 1 év garanciát vállalunk, felújított gépeink pedig fél év garanciával kerülnek eladásra.

Mind új, mind használt gépsoraink esetén, a kívánt palackozási paraméterek alapján, az Ön igényeihez igazodva megtervezzük palackozóüzemét, majd a szükséges palack-, flakon- vagy dobozméretre felszerszámozzuk.

Saját üzemünkben tervezünk és gyártunk különféle szerszámokat, alkatrészeket, termék- vagy formaváltáshoz, felújításhoz, javításhoz. Telephelyünkön mintegy 40 darab különféle fémmegmunkáló géppel dolgoznak szakembereink, lehetővé téve összetett és bonyolult anyagmegmunkálások elvégzését. Bérmunkában vállalunk forgácsolást, vízvágást, lemezmegmunkálást, szemcseszórást és festést. Igény szerint gyártunk különféle egyedi gépeket és berendezéseket.