Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Proizvodni program

Obnovljene mašine za flaširanje

Od 1986. Prisutni smo u oblasti prehrambene industrije odnosno u tehnologije flaširanja. Našoj kompaniji, jedan od glavnih poslovanja je obnova i prodaje polovnih mašina, proizvodne linije.

lovne mašine uglavnom kupujemo u Zapadnoj Evropi /Nemačkoj, Holandiji, Francuskoj, Belgiji itd./ a jedan manji deo iz Mađarske. Njihova daljna prodaja se vrši u Mađarskoj i uglavnom u Istočnoj Evropi /u Državama Republike Bivša Jugoslavija, Rumuniji, Rusiji itd./ .Od 1999-e godine prisutni smo i na Kinejskoj i na Alžirskoj tržištu. Polovne mašine koje su na remontu kod nas glavnom iz zapadne Nemačke, posle generalne popravke više desetine godine još su u funkciji. Od sledećih proizvođača obnavljamo mašine: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO,...itd.. Naše trenutne dostupne mašine možete pronaći na našem sajtu pod korišćenim/obnovljenim mašinama.

Mašine su potpuno rastavljeni i remontovane, svaki deo remontujemo i ponovo farbamo. Sam konstrukcija je očišćena i ponovo ofarbana. Svaka mašina opremljena je novom električnom opremom, regulatorom frekvencije i kontrolom PLC-a. Odabrane mašine se pretvaraju u želje kupca i oblikovane za proizvod koji se flašira.

Nudimo obnovljene mašine sa malom, srednjem i sa velikom kapacitetom od 1.000 do 50.000 boca na sat. Sledeće mašine nudimo:

  • Mašinu za pranje boca, mašinu za ispiranje, mašinu za pranje gajbe, paletizator, depaletizator,
  • Pemix, saturatot,
  • Mašina za punjenje, sa raznim čepom: krunasti, plutani itd,
  • Etiketirke, koje stavja etiketu prozorsku (napred-nazad) na vrat, akciznu markicu,
  • Razne kapsulirke, skupljanje kapsula, inspektor, termotunel,
  • Razne transportne trake za boce, gajbe i palete.

U slučaju kompletnih linije, takođe se obavljaju isporuke dodatne opreme:

  • Hladnjak, vazdušni kompresor, kotao
  • Rezervoar, pumpa, filter, oprema za tretman vode ...

Na osnovu vaše želje napravimo line-out i po ovom planu napravljene mašine postavljamo u našoj hali, posle toga napravimo formatne delove po vašoj potrebi odnosno po obliku vaše boce. Posle toga u prisutnosti naših. Posle probnog rada mašine odnosno linije predajemo vama. Tokom radova na našem halu obavjamoi obuku za glavnog mehaničara i za glavnog električara.

Za sve naše poslove dajemo garanciju!