Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Rólunk

Istorijat firme

Naša kompanija ima više od 30 godina iskustva u tehnologiji flaširanja. Packer DOO. se nalazi u podnožju Mátra, u Gyöngyös-u (Đenđeš), svega sat vremena od Budimpešta.

Održavanje, renoviranje

Od početka se bavimo popravkom i održavanjem opreme za postrojenja za flaširanje, ali sa vremenom ova aktivnost je dodatno prošireno. Pored remonta i godišnjeg održavanja, prioritet nam je bio renoviranje polovnih mašina i linija na našem lokalitetu, a od tada je postao jedan od naših glavnih aktivnosti. Kupovina polovnih mašina je uglavnom iz zapadne Evrope (Nemačka, Holandija, Francuska, Belgija, itd.).

Nove mašine sa malim kapacitetom

Od kraja devedesetih godine, proizvodimo mašinu za paletizaciju i depaletizaciju. Od 1991. godine razvili smo mašinu za pranje flaša, mašinu za punjenje i zatvaranje i saturator. Od 2002. godine naša kompanija nudi nove mašine sa linearnom i rotacionom punjenjem, koje je konstruisao Packer DOO. U svim slučajevima dodajemo mašinu za zatvaranje po zahtevu kupca. Takođe nudimo i razne dozatora čepova. Danas je značajni deo našeg proizvodnog programa je i proizvodnja rezervnih delova.

Dobili smo ISO kvalifikaciju

U 2004. godine uveli smo sistem upravljanja kvalitetom ISO 9001, koji je u potpunosti pokriva upravljanje i kontrolu proizvodnog procesa naših proizvoda.

Mašine srednjeg kapaciteta

Od 2009. godine u našoj ponudi nalaze i nove mašine (triblok) ispiračica-punilica-čepilica sa kapacitetom od 2.000 do 12.000 boca/sat, koje se proizvodimo zajedno sa našim partnerima. Prema zahtevima tržišta od 2017. godine počeli smo proizvodnju, montažu i distribuciju novih linija sa srednjim kapacitetom. Ove linije su pogodne za flaširanje boca mineralne vode, bezalkoholnih pića i sokova sa kapacitetom od 2.000 do 12.000 boca na sat, ove mašine može se koristiti za PET boce, za staklenoj boce, i za limenke i PET kutije (PET-CAN).

Partnerske zemlje

Naša najveća tržišta su Slovačka, Češka Republika, Rumunija, Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Severno afričke zemlje, ali smo takođe dostavili naše mašine i u Kini. U istoriji naše kompanije bio važan korak kad smo ušli na Alžirsko tržište u 1999. godine, jer je od tada Alžir je jedan od naših glavnog partnera.