Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
O nama

Uvod

Miért minket válasszon!

  • Naš cilj je da kupcima pružimo visokokvalitetne mašine za flaširanje i kompletne linije po pristupačnoj ceni.
  • Naša kompanija bavi se tehnologijom flaširanja više od 30 godina.
  • Naše nove mašine prodaju se sa garancijom od 1 godine, dok su naše obnovljene mašine sa 6 mjeseci garancije.
  • Osiguravamo dugotrajno održavanje, tehničku podršku i opskrbu rezervnih dijelova našim mašinama čak i nakon isteka garancije.
  • PACKER servisni tim može stići u okolne zemlje u roku od nekoliko dana.
  • Pored prehrambene industrije, nudimo i opremu za flaširanje hemijske, agrohemijske i kozmetičke industrije.

PACKER radi na području tehnologije flaširanja od 1986. Naše glavne djelatnosti su:

  • proizvodnja i distribucija novih linija za punjenje,
  • obnova korišćenih linija za punjenje,
  • zamena delova i alata.

Nove linije za punjenje

Možemo ponuditi mašine za punjenje i kompletne linije od male količine do nekoliko stotina boca/sat do veće proizvodnje od 12.000 boca/sat. Pored prehrambene industrije, preporučujemo i naše mašine za flaširanje za hemijsku, agrohemijsku i kozmetičku industriju. U slučaju kompletnih linija, u liniji ugrađujemo i mašine naših iskusnih parnera. Na sve nove mašine koje proizvodimo i prodajemo, dajemo garaciju od godinu dana.

Obnovljene linije za punjenje

U ponudi su i obnovljene mašine, kompletne linije za punjenje uglavnom za prehrambenu industriju, kapaciteta od 1.000-50.000 boca/sat. Iz polovnih strojeva, koje mi ili jedan od naših partnera imamo na zalihi, možete odabrati one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Izabrani strojevi bit će potpuno rastavljeni, obnovljeni i pretvoreni za vaš proizvod. Naše obnovljene mašine prodaju se sa 6 mjeseci garancije.

Ako imate vlastiti stroj ili liniju za flaširanje, mi se obvezujemo da ćemo je obnoviti, popraviti i njeno godišnje održavanje. U slučaju promjene proizvoda prihvatamo preuređivanje vašeg stroja ili linije.

Promjena dijelova i alata

Dizajniramo i proizvodimo razne alate i dijelove za strojeve za flaširanje, koji se koriste za promjenu proizvoda ili izgleda, popravke i održavanje. Kontaktirajte nas u pitanju alata za promjene proizvoda, boca, čepa i promjena etiketa!

I za nove i za polovne linije za punjenje, mi dizajniramo vaš pogon za flaširanje u skladu s vašim proizvodom i sa vaőim potrebama. Podržavat ćemo vaš projekt od početnog inženjeringa do puštanja u rad.

Pored naše djelatnosti flaširanja, vršimo i obradu, rezanje vodenim mlazom, izradu lima i farbanje. Projektiramo i izrađujemo pojedinačne strojeve za posebne potrebe.