Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Usluge

Rezanje vodenim mlazom

Naša kompanija poseduje mašinu: Vater Jet 3515 tip CNC.

Sečenje vodenim mlazom je tehnologija za sečenje. Način rada je ista kao i za lasersko sečenje ili sečenjem sa plamenom ili sečenjem sa plazmom. Tokom sečenja, brzina može se kretati od 1 mm/min do 20 m/min. Debljina reza materijala kreće u širokom opsegu u zavisnosti od kvaliteta materijala, čak može da bude veća od 10cm. Opseg rezanja sa ovom metodom je od 0,03 mm do nešto više od 1,5 mm, što znači minimalnog gubitaka materijala.

Prednosti rezanja sa vodenim mlazom, naspram plazme, plamesnsko i lasersko rezanje da ne postoji unos toplote, materijal se ne savija, nema promene u strukturi i u tvrdoće. Prednosti su: precizno sečenje, ugaona ivica, minimalne marže, posle sečenje troškovi su niske za daljne obrade.

Vršimo sečenje na bilo kom obliku od bilo kojeg materijala (kaljenog čelika, titanijuma, nerđajućeg čelika, aluminijum, bakar, mesing, staklo, keramika, kamen, plastike, zaptivače, klingerita, drveta, kože, gume itd).

Tehnički parametri mašine:

  • Veličina stola: y = 3550 mm, x = 1750 mm, z = 160 mm
  • Težina materijala max. težina: 600 kg / m2
  • Tačnost sečenja: 0,15 mm
  • Tačnost pozicioniranja: +/- 0,08 mm na svakih 1000 mm
  • Ponovljivost: +/- 0,03 mm
  • Stvarna veličina reza: y = 3000 mm, x = 1500 mm

Da bi vam poslali ponudu molimo vas posaljite nam tehnički crtež.