Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Proizvodni program

Obnovljene linije za punjenje

Jedna od glavnih djelatnosti naše firme je obnova i distribucija polovnih strojeva i linija za punjenje. Obavezujemo se na isporuku obnovljenih mašina za punjenje i linija sa kapacitetom od 1.000-50.000 boca/sat za flaširanje piva, vina, žestokih alkoholnih pića, šampanjaca, gaziranih i negaziranih bezalkoholnih pića, mineralnih voda, jestivih ulja itd. Ovi proizvodi se mogu napuniti u staklene boce, PET boce i metalne limenke.

Iz polovne strojeva, koje mi ili jedan od naših partnera imamo na zalihi, možete odabrati one koje najbolje odgovaraju vašim potrebama. Izabrani strojevi bit će potpuno rastavljeni, obnovljeni.

Polovnu mašine kupuju se iz Mađarske i drugih evropskih zemalja. Bez kompletnosti bavimo se proizvodima sljedećih proizvođača: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O + H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO itd. Trenutno dostupne polovne mašine , možete pronaći u meniju „Polovne mašine na lageru“.

Ako imate vlastiti stroj ili liniju za flaširanje, mi se obvezujemo da ćemo je obnoviti i popraviti. U slučaju promjene proizvoda ili dimenzije boce, vršimo prepravku vašeg stroja ili linije.

U ponudi su obnovljene mašine za flaširanje i linije sa kapacitetom od 1.000-50.000 boca/sat kao što su:

  • uređaji za pranje boca, sredstva za ispiranje boca, podmetači za gajbe,
  • upakivači, izpakivači, paletizatori, depalletizatori,
  • saturatori, mikseri,
  • punilice, krunaste čepove , navojne čepove, inspektori,
  • uređaji za etiketiranje prednjih, zadnjih, vratnih i kružne etikete i akcizne markice
  • dozator kapsule, grejači kapsule i oblikovanje kapsule
  • vazdusni transporteri, transporteri za boce, sanduke i palete

U slučaju kompletne proizvodne linije, preuzimamo i isporuku slijedeće opreme:

  • hladnjaci, kompresori i kazani
  • rezervoari, pumpe, filteri, rezervoari za sirup, uređaji za preradu vode itd.

Mašine su tokom obnove potpuno rastavljene, jer su okviri i druge komponente površinski očišćene i obojene. Oštećene ili neispravne delove su zamijenjene, a potrebni dijelovi se proizvode. Svi strojevi opremljeni su novom električnom opremom, a po potrebi i s frekvencijskim i PLC upravljanjem.
Konstruišemo vaš pogon za flaširanje prema vašem proizvodu i potrebama. Isporučena linija puštamo u rad u saradnji sa ašim stručnjacima.

Naše obnovljene mašine prodaju se sa 6 mjeseci garancije