Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Prezentare firmă

Prezentare firmă

Scurtă istorie a societăţii

Firma noastră s-a înfiinţat în 1986 ca GMK şi a funcţionat în această structură timp de 5 ani. În anul 1991 dezvoltarea şi diversificarea a impus o formă de organizare nouă, astfel s-a transformat în S.R.L. În 1997 firma ELPAK a trecut şi de această formă de societate, astfel din decembrie 1997 funcţionează ca societate pe acţiuni. În ianuarie 2000 în vederea separării a celor două profile de activitate societatea a înfiinţat două S.R.L.-uri distincte. S.C. PACKER S.R.L. a preluat profilul de tehnica îmbutelierii, iar MEDAQUA S.R.L. a rămas cu distribuţia apelor minerale de masă şi medicinale.

Recondiţionarea şi fabricarea masinilor şi a liniilor tehnologice de îmbuteliere

La începuturi ne-am ocupat cu reparaţia şi întreţinerea anuală utilajelor fabricilor de îmbuteliere, dar în decursul anilor această activitate s-a diversificat. Pe lângă reparaţii şi întreţineri anuale au apărut prioritare: recondiţionarea utilajelor şi liniilor tehnologice la sediul nostru. Pentru fiecare utilaj recondiţionat acordăm garantie şi o valorificăm cu acordarea acestuia. Din 1991 am dezvoltat: - o maşină de spălat (1000-3000 but/oră), maşină de umplere-închidere, maşină de clătire-umplere-închidere, maşină de umplere-închidere-etichetare, impregnator, maşină de etichetat, şi maşină de aplicat sigiliu hartie. Astăzi se poate afirma ca important şi fabricarea pieselor de schimb aferente maşinilor de mai sus. De la sfârşitul anilor 1990 fabricăm şi maşină de paletizare-depaletizare proiectare proprie. Achiziţionarea maşinilor second hand se face parţial din Ungaria, dar în mare parte din Europa de Vest (Germania, Olanda, Franţa, Belgia, etc). Aceste maşini, după recondiţionare se valorifică în Europa de Est şi Ungaria. Pieţele mai importante pentru vânzare sunt Slovacia, Cehia, România, fostele state Iugoslave, respectiv statele din Africa de Nord. De la sfârşitul anului 1999 este considerat ca partner important Algeria, dar am livrat utilaje şi în China. Referitor la mărcile utilajelor second-hand, acestea de obicei sunt din fostele mărci vest germane care după recondiţionare mai sunt folosibile zeci de ani. Fără a închide lista ,aceste mărci cu care ne ocupăm sunt: KRONES, NOLL, KHS, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER; WINTERWERB, PERRIER; LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO&GALANDRINO.., etc.