Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Cégismertető

Cégünkről

Cégünk 1986 óta dolgozik az élelmiszeripari palackozástechnika területén, a kezdeti időszakban GMK formában működött, 1991-ben KFT-vé, majd 1997-ben részvénytársasággá alakult. Vállalkozásunk a Mátra lábánál Gyöngyösön, egy órányira Budapesttől folytatja palackozóipari tevékenységét.

Karbantartás, felújítás

Kezdetben palackozó üzemek berendezéseinek javításával és éves karbantartásával foglalkoztunk, de az évek során ez a tevékenység tovább bővült. A javítás, éves karbantartás mellett előtérbe került a használt gépek, gépsorok saját telephelyen történő felújítása, mely azóta is az egyik fő tevékenységi körünk. A használt gépek beszerzése részben Magyarországról, nagyobbrészt Nyugat-Európából (Németország, Hollandia, Franciaország, Belgium stb.) történik.

Saját tervezésű kisteljesítményű gépek

A 90-es évek végétől saját tervezésű palettázó-, depalettázógépet gyártunk. 1991-től kezdve kifejlesztettünk egy, az iparághoz tartozó, kisteljesítményű (800–3.000 palack/óra) palackmosógépet, töltő-zárógépet és szaturálót. 2002-től cégünk újgép kínálatában, a forgóasztalos töltőberendezés mellett megjelent a Packer Kft. által tervezett lineáris palacktöltőgép. Töltő-záró gépeinket minden esetben kiegészítjük, a kupak típusától függő palackzáró egységünkkel. Az ömlesztetten érkező kupakok adagolásához gyártunk hevederes és rezgő kupakadagolókat. Mára jelentősnek mondható a saját fejlesztésű gépeinkhez kapcsolódó alkatrészgyártás is.

ISO minősítés megszerzése

2004-ben bevezettük az ISO 9001 minőségirányítási rendszert, mely teljeskörűen lefedi termékeink gyártási folyamatának irányítását, ellenőrzését.

Közepes teljesítményű gépek

2009-től cégünk kínálatában megjelentek az új 3.000-12.000 palack/óra teljesítményű öblítő-töltő-záró triblokkok, melyek partnereinkkel közösen kerülnek legyártásra. Piaci igényeknek megfelelően 2017-ben elkezdtük az új, közepes teljesítményű, komplett palackozóipari gépsorok gyártását, összeszerelését és forgalmazását. Ezen gépsoraink alkalmasak 3.000-12.000 palack/órás teljesítményben ásványvíz, üdítőital és gyümölcslevek palackozására, melyek tölthetők PET palackba, üvegbe, fémdobozba, valamint PET dobozba (PET-CAN).

Partnerországok

A legnagyobb felvevőpiacaink Szlovákia, Csehország, Románia, Szerbia, Montenegró, Horvátország, Bosznia-Hercegovina, valamint az Észak-Afrikai országok, de szállítottunk már gépeket Kínába is. Cégünk történetében fontos lépésnek számított, 1999-ben az algériai piacra történő belépés, mivel azóta is jelentős gazdasági partnerünk.

Céljaink

Célunk, hogy elérhető áron, jó minőségű gépeket és komplett gépsorokat szolgáltassunk vevőink számára. Minden általunk gyártott és felújított gépre garanciát vállalunk.
Az élelmiszeripar mellett más iparágak számára is kínálunk palackozástechnikai berendezéseket. Vegyipar, kozmetikai ipar és mezőgazdaság részére gyártott gépeink alkalmasak festékek, folyékony mosó- és mosogatószerek, fagyállók, lúgok, savak, növényvédő szerek stb. palackozására.

Alkatrészgyártás, bérmunka és egyedi gépek

Saját üzemünkben tervezünk és gyártunk különféle szerszámokat, alkatrészeket, termék vagy formaváltáshoz, felújításhoz, javításhoz. Telephelyünkön mintegy 50 darab különféle fémmegmunkáló géppel dolgoznak szakembereink, melyekkel bérmunkában is kiszolgáljuk vevőinket. Bérmunkában történő forgácsolás mellett, vízvágást, lemezmegmunkálást, szemcseszórást és festést is vállalunk. Igény szerint gyártunk különféle egyedi gépeket és berendezéseket.