Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
O Nama

O Nama

Kratak istorijat preduzeća

Naša firma je osnovan 1986 god. kao GMK i u ovom organizacionom obliku je obavljala aktivnost pet godina.Za to vreme bavilo se održavanjem i obnavljanjem mašina za industrijske flaširanje. 1991 god. došlo je do proširavanja profila unutar preduzeća. Pored tehnike flaširanja preduzeće je počelo sa flaširanjem i prodajom lekovite i mineralne vode. Još iste godine razvoj i proširenje zahtevalo je nov organizacioni oblik, KFT. Zbog brzog rasta 1997 god. prerastao u Rt. U januaru 2000 te je osnovano dva KFT. PACKER KFT bavi se sa proizvodnjom i remontiranjem mašina i pogona za flaširanje, dok MEDAQUA KFT.proizvodi i prodaje mineralnu i lekovitu vodu.

Proizvodnja i obnovljanja mašine

U početku smo se bavili popravkom i godišnjim remontom, ali se vremenom ova aktivnost proširila. Pored popravke i godišnjih remonta u prvi plan je stavjeno obnavjanje spomenutih polovnih mašina,pogona. Obnovljene mašine pod garancijom ponovo se prodaju. Počev od 1991 god. razvili smo mašine za pranje flaša, mašine za punjenje i zatvaranje, mašine za etiketiranje i saturatore od 1000-3000 f/s. Od kraja 90. godine proizvodimo mašine za paletizaciju i depaletizaciju boce. Polovne mašine uglavnom kupujemo u Zapadnoj Evropi /Nemačkoj, Holandiji, Francuskoj, Belgiji itd./ a jedan manji deo iz Mađarske. Njihova daljna prodaja se vrši u Mađarskoj i uglavnom u Istočnoj Evropi /u Državama Republike Bivša Jugoslavija, Rumuniji, Rusiji itd./ .Od 1999-e godine prisutni smo i na Kinejskoj i na Alžirskoj tržištu. Polovne mašine koje su na remontu kod nas glavnom iz zapadne Nemačke, posle generalne popravke više desetine godine još su u funkciji. Od sledećih proizvođača obnavljamo mašine: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO,...itd.