Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Products

Rinsing machine

PET palackok, üvegpalackok, fémdobozok öblítésére kínálunk automata és félautomata rotációs palacköblítő gépeket, akár 12.000 palack/óra teljesítménnyel.

  • Kisebb teljesítményigényhez a Packer Kft. által gyártott félautomata öblítőgépeket ajánljuk, ahol a palackok behelyezése és kivétele kézzel, az öblítés pedig folyamatos körmozgás közben automatán történik.
  • Nagyobb kapacitásához gépsorba építhető automata öblítőgépeket ajánlunk, ahol a palackok szalagpályán/légpályán érkeznek a géphez, majd a gépbe történő be-, és kiadásukról csillagok, terelő ívek és sorolócsiga gondoskodnak. Az öblítés befejeztével a palackok vagy szalagpályára, vagy egyből egy következő gépbe kerülnek. Az öblítés történhet levegővel, tiszta vízzel vagy 2 fázisban vegyszeres, majd tiszta vízzel.

Az öblítőfolyadékkal és a palack szájával érintkező alkatrészek mind rozsdamentes acélból vagy élelmiszer-kompatibilis műanyagból készülnek, így biztosítva a magas fokú higiéniát.