Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Activitatea nostră

Activitatea nostră

Fabricarea maşinilor din industria îmbutelierii

La sediul nostru al Gyöngyös fabricăm următoarele maşini de concepţie proprie din industria îmbutelierii:

 • KMonobloc umplere-încidere de capacitate mică, triblocuri de clătire-umplere-închidere sau umplere-închidere-etichetare pentru lichide fără bioxid de carbon, deasemenea la capacitate între 800-1500 butelii/oră aferent ambalajelor din sticlă, plastic sau doză la capacităţile 0,05 L-2,00 L cu o precizie de umplere de 1%.. Maşinile de mai sus la cerere se pot echipa pentru a efectua închiderea buteliilor cu dopuri capsule, dopuri cu filet, dopuri din plută, închizător cu plăcuţe din plastic sau metal. Arii de utilizare posibile: industri alimentară (vin, alcool, sirop, miere, muştar, ketchup, ulei comestibil, etc), produse cosmetice (şampon, săpun lichid, after save-uri, creme, etc), produse chimice (detergenţi lichizi şi de spălat vase, lichide de clătire, antigel, ulei de motor, chimicale, etc)
 • Maşini de paletizare-depaletizare penru ambalaje sticlă, PET şi alte butelii din plastic, la capacitatea de 6000-12000 butelii/ore. În funcţie de dimensiunile buteliilor se pot executa în două moduri: pentru butelii sticlă cu prindere burduf-aer coprimat,iar la butelii PET cu prindere tip gheară-bară.
 • Maşini de clătire 2000-3000 butelii/oră la capacităţile intre 0,05 L-1,00 L. Maşini de etichetat şi aplicat sigiliu din hârtie.

La cerere executăm maşini şi utilaje unicate.

Asigurăm garantie la toate lucrările noatre şi pentru fiecare maşină vândută.

Recondiţionarea maşinilor de îmbuteliat şi a liniilor tehnologice

Firma noastră activează din 1983 în domeniul tehnicii de îmbuteliere alimentară în cadrul căruia recondiţionarea maşinilor şi liniilor tehnologice second-hand respectiv valorificarea lor este una dintre principalele arii de activitate. Asigurăm la cerere livrarea la termene scurte a maşinilor şi liniilor tehnologice pentru butelii din sticlă, doze, butelii PET pentru produsele: vin, alcool, bere, şampanie, băuturi răcoritoare cu sau fără bioxid de carbon, apă minerală, ulei comestibil, etc. Maşinile cumpărate în mare parte din vestul Europei la sediul din Gyöngyös sunt complet dezmembrate şi recondiţionate pe subansamble.

Structurile şi subansamblele maşinilor după curăţirea lor sunt vopsite din nou iar piesele uzate sunt schimbate cu altele noi. Fiecare maşină va fi echipat cu instalaţie electrică nouă iar la cerere cu convertizor de frecvenţă şi control PLC. Maşinile selectate de către client sunt corelate şi echipate în funcţie de produsul îmbuteliat.
Societatea noastră cu tehnicienii sai calificaţi asigură recondiţionarea maşinilor şi liniilor tehnologice, repararea şi întreţinerea anuală de acestora, respectiv transformarea pentru schimb de profil sau produs la faţa locului, sau cu transportarea la sediul nostru.
Ofertăm maşini şi linii tehnologice de capacitate mică, medie şi mare ca:

 • Maşină de spălat, maşină de clătire, spălare navete, încărcător-descărcător navete, paletizator, depaletizator
 • Impregator, mixer
 • Maşină de îmbuteliat, maşină de închidere cu capsule, dopuri filetate sau alte dopuri
 • Maşină de etichetat (etichete corp, gât, spate, şi circumferinţă) respectiv etichetă sigil
 • Alimentator capsule, netezitor de capsule, termocontractor de capsule, inspector, maşină de împachetat în folie termocontractibilă
 • Transportoare pentru butelii, navete, palete, transportoare pneumatice

În cazul fabricilor complete asigurăm şi livrarea utilajelor periferice ca:

 • Instalaţie frgorifică, compresor aer, cazan
 • Rezervor, pompă, filtru, instalaţii de tratare a apei pentru siroperie

În funcţie de parametrii de îmbuteliere proiectăm fabrica Dumneavoastră, la sediul nostru o montam la scară apoi o echipăm pentru dimensiunile necesare ale sticlelor, buteliilor sau dozelor. Linia finalizată va fi pusă în funcţiune în prezenţa tehnicienilor clientului în condiţii reale de funcţionare. După aceasta linia va fi predată clientului. Pe parcursul activităţii asigurăm scolarizarea unui mecanic principal şi a unui electrician principal.

Pentru toate activităţile noastre şi maşinile vândute asigurăm garantie!