Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Naš delatnost

Naš delatnost

Proizvodnja linije

U sjedištu firme u mest Đenđešu (Mađarska) proizvodimo mašine koje smo sami kostruisali.

 • Po zahtevu izrađujemo mašine za punjenje-zatvaranje /mono blok/, sa malim kapacitetom za negazirane tečnosti 800-1500 flaša na sat za punjenje staklenih, plastičnih flaša ili limenki, sa tačnošću punjenja od 1%. Veličina flaša od 0,05-2L. Po zahtevu kupaca opremljeno krunastim, navojnim, plutanim ili limenim zatvaračem.Iste se upotrebljavaju u: Prehrambenoj industriji: vino, alkohol, sok, med,senf, kečap, jestivo ulje …itd. Industriji kozmetike: šampon, tečni sapun, tonik za lice …itd. Hemijskoj industrji: tečni detrdžent, sredstvo za pranje posuđa, omekšivači, antifriz, hemikalije, motorna ulje.
 • Mašina za depaletiranje flaša, za PET flaše i za ostale plastične flaše u zavisnosti od veličine flaše sa učinkom od 6000-12 000 flaša na sat. Za staklene ambalaže sa kompresovanim vazduhom, za PET ambalaže sa hvatanjem noktiju.
 • Mašina za pranje sa kapacitetom od 2000-3000 flaša na sat, veličina flaša od 0,05-1 L
 • Mašina za etiketiranje sa kapacitetom od 2000-5000 flaša na sat.

Proizvodimo razne mašine i uređaje prema zahtevu.

Na svaki obavljen posao dajemo garanciju.

Obnavljanje mašine i linije za flaširanje

Preduzeća radi od 1983 god. poslove u vezi flaširanja, u okviru čega joj je glavna aktivnost obnavjanje i prodaja mašina. Primamo isporuku obnovljenih mašina, linije na kratko vreme za staklene flaše, limene i PET-flaše, za punjenje vina, piva, alkohola, šampanjca, gaziranih i negaziranih sokova, mineralne vode, jestivog ulja itd.

Mašine koje u većini slučajeva kupujemo u Zapadnoj Evropi u Đenđešu skroz rastavimo i po delovima obnovimo, oštećene, istrošene delove menjamo novim. Posle remonta mašinu prefarbamo. Svaka mašina dobija novu električne delove po i potrebi PLC upravjanje. Mašinu koju kupac izabere, po želji kupaca prepravljamo i opremamo sa odgovarajućom tehnologijom.
Preduzeće sa svojim stručnjacima prihvata obnavljanje mašina i pogona za industrijsko flaširanje, popravku kao i godišnji remont na licu mesta ili dopremanjem u naše predstavništvo
Predlažemo obnovljene mašine, pogone sa kapacitetom od 1000 do 50 000 flaša na sat i to:

 • Mašina za pranje flaša, mašine za paletiranja i depaletiranje flaša
 • Saturator, mixer
 • Mašina za punjenje, mašina za zatvaranje flaša /krunasti, navojni, pluta, kapsula/
 • Mašina za etiketiranje / lice, vrat, kružna etiketa /
 • Dozer za kapsule, tunel za folije, inspektori, kontrolori
 • Trake, vazdušne trake za ambalaže i gajbe, kutije
 • Rashladne uređaje, vazdušni kompresori, kazani

Na osnovu željenih parametara i ravnajući se vašim zahtevima projektovati ćemo vaš pogon. Po potrebi napravićemo vam alate za flakone, flaše ili za limenkeGotove uređaje uz učešće naših stručnjaka a u zavisnosti od proizvodnih prilika ćemo staviti u pogon. U vašem prisustvu ćemo predati pogon koji funkcioniše i koji ste pogledali.U toku rada prihvatamo u našem predstavništvu obučavanje jednog mehaničara i jednog električara.

Za svaki obavljen posao kao i za prodatu mašinu dajemo garanciju!