Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Recondiționarea, fabricarea si comercializarea
utilajelor si a liniilor de îmbuteliere.
LINII DE IMBUTELIERE DESTINATE INDUSTRIEI ALIMENTARE, INDUSTRIEI CHIMICE, A CELEI COSMETICE, PRECUM SI AGRICULTURII.
Ne asumăm fabricarea utilajelor și liniilor noi si reconditionate, destinate înbutelierii in sticlă, doză de aluminiu, flacoane plastice, a produselor alimentare ( bere, vin, șampanie, răcoritoare, ape carbogazoase sau plate, siropuri, alcoolice, mustar, ulei comestibil etc.), lichide industriale ( detergenti, antigel, uleiuri motor, vopsele etc.) produse agricole ( ingrasaminte lichide, pesticide etc.), precum și livrarea acestor instalatii la destinatar . Pe baza parametrilor prestabiliți, functie de nevoile Dumneavoastră, proiectăm uzina de îmbuteliere, utilînd instalațiile cu sculele si dispozitivele necesare cotelor de sticlă, flacon sau doză metalică.

De ce să ne alegeți pe noi!

  • Obiectivul nostru este să oferim clienților noștrii utilaje si linii complecte de calitate buna la prețuri competitive.
  • Suntem o firmă cu experiență de mai mult de 30 de ani în domeniul tehnicii de îmbuteliere, colegii noștrii sunt specialiști cu experiențe profesionale de zeci de ani.
  • Pentru orice utilaj fabricat si comercializat de noi, acordăm garanție completă de 1 an. Utilajele recondiționate funcție de necesitățile clientului, beneficiaza de garanție de jumătate de an.
  • Nu abandonăm clienții nici după expirarea garanțiilor, asigurăm asistența tehnică post-garanție a utilajelor, deasemenea asigurăm aprovizionarea cu piese de schimb.
  • Colegii de la departamentul service se pot deplasa in cîteva zile in țările din împrejurimi.
  • Oferim instalatii de îmbuteliere pe lînga industria alimentară și pentru industria chimică, cosmetice și agricultură.