Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Proizvodnja, obnova i prodaja
mašina i linija za flaširanje.
LINIJE ZA PUNJENJE ZA PREHRAMBENU, HEMIJSKU, POLJOPRIVREDNU I ZA KOZMETIČKU INDUSTRIJU
Primamo na obnovu kompletne linije za PET boce, za staklo i za limenke. Tečnosti koje se mogu puniti su: gazirana i negazirana pića, pivo, vino, alkohol, šampanjac, jestivo ulje, hemikalije itd. Na osnovu željenih parametara, prilagođavamo sve funkcije flaširanja prema vašim zahtevima, a zatim ga prilagodimo potrebnoj boci ili kutiji. Proizvodimo različite alate, delove koje su potrebne kad se menja oblik boca ili veličine boca. Po Vašem zahtevu izradimo i montiramo opremu u vašoj hali. Takođe po narudžbi izrađujemo različite alate koji su potrebne za vaše mašine.

Zašto odabrati nas!

  • Naš cilj je da našim kupcima pružimo pristupačne cene, mašine visokog kvaliteta i kompletne proizvodne linije.
  • Naša kompanija ima više od 30 godina iskustva u tehnologiji flaširanja, a naše osoblje su profesionalci sa više decenijskog profesionalnog iskustva.
  • Dajemo godinu dana garancije na sve mašine koje mi proizvedimo ili distribuiramo. Mašine koje su renovirane na osnovu potreba kupca, prodajemo sa pola godine garancije.
  • Ne ostavljamo sama naše klijente ni nakon garantnog roka, jer i dalje servisiramo i nadzorimo naše mašine i snabdevamo sa rezervnim delovima.
  • Naše stručne osoblje na pomoć́ stižu u susedne zemlje za nekoliko dana.
  • Pored prehrambene mašine nudimo i druge tehničke opreme za industrije kao što su hemijska, kozmetička i poljoprivredna industrija.