Upozornenie Táto stránka používa cookies pre zlepšenie používateľského zážitku. Ak budete pokračovať, budeme predpokladať že súhlasíte s prijímaním cookies z tejto stránky. OK
Výrobky

Rinsing machine

PET palackok, üvegpalackok, fémdobozok öblítésére kínálunk automata és félautomata rotációs palacköblítő gépeket, akár 12.000 palack/óra teljesítménnyel.

  • Kisebb teljesítményigényhez a Packer Kft. által gyártott félautomata öblítőgépeket ajánljuk, ahol a palackok behelyezése és kivétele kézzel, az öblítés pedig folyamatos körmozgás közben automatán történik.
  • Nagyobb kapacitásához gépsorba építhető automata öblítőgépeket ajánlunk, ahol a palackok szalagpályán/légpályán érkeznek a géphez, majd a gépbe történő be-, és kiadásukról csillagok, terelő ívek és sorolócsiga gondoskodnak. Az öblítés befejeztével a palackok vagy szalagpályára, vagy egyből egy következő gépbe kerülnek. Az öblítés történhet levegővel, tiszta vízzel vagy 2 fázisban vegyszeres, majd tiszta vízzel.

Az öblítőfolyadékkal és a palack szájával érintkező alkatrészek mind rozsdamentes acélból vagy élelmiszer-kompatibilis műanyagból készülnek, így biztosítva a magas fokú higiéniát.