Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Proizvodni program

Etiketirke

Nudimo razne etiketirke za: plastične folije (OPP), etikete za hladno lepljenje, samoljepljivih etikete i slev etikete.

  • Folijska etiketirka (OPP): Za okrugle boce, gde je etiketa zalepljen sa toplim lepkom. Kapacitet je od 3.000-12.000 boca na sat.
  • Etiketiranje sa hladnim lepkom: Mašina za izvođenje klasičnih zadataka, kao što su prozorske etiketa (napred-nazad), vratna etiketa i akcizna markica. Mašine sa paletom, metodom sa kojem može staviti različite etikete na boce. Etikete za flaše mogu se opciono mijenjati (napred-nazad, napred-nazad-vrat, napred-vrat.
  • Samoljepiva etiketa: Etikete se lako može pričvrstiti na boce. Možemo koristiti na sledeće boce: PET boce, plastične kante, staklene boce. Možemo postaviti više agregata i tako može lepiti i više etiketa na boce (npr. napred-nazad) Njihov kapacitet je od 1.000 do 12.000 boca na sat.
  • Slev etikete: Sa kapacitetom od 2000-12000 boca na sat. Mašine može biti opremljene sa dva agregata (dozatora), jedna etiketa na tijelu bočice, a druga na poklopcu.