Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK
Maşini de îmbuteliat

Linii complete de mașini

Liniile noastre de capacități medii pentru industria alimentară
Liniile noastre de îmbuteliere a produselor alimentare cu capacități de 2.000-12.000 buc/oră, sînt dedicate îmbutelierii apelor minerale și plate, a răcoritoarelor , sucurilor de fructe, bere, vin, șampanie, băuturi alcoolice, deasemenea pentru produse mai vîscoase cum ar fi muștarul, ketchup, etc. Aceste produse se pot îmbutelia în flacoane PET, sticle, doze de Al. sau PET-CAN. O parte din mașini sînt fabricate de Packer Kft., în cazul liniilor complete se incorporează si utilajele partenerilor noștrii experimentați in domeniul industriei de îmbuteliere. Mașinile fabricate de noi și de partenerii noștrii : suflătoare de flacoane, mașini de clătit-umplut-dopuit, saturatoare, mixere, mașini de etichetat ( mașini rotative pentru folii, pentru etichete autocolante, pentru manșoane ) instalații pentru inscripționare-marcare, stații de paletizare, infolietoare strech, pasteurizatoare, instalații de răcire a lichidelor, transportoare de aer pentru flacoane, conveioare pentru baxuri si paleti . Piesele componente ale mașinilor fabricate de Packe Kft., se executa la sediul propriu sau în colaborare strînsă cu partenerii interni sau externi, dar in toate cazurile sub atenta supraveghere a Packer Kft.

Liniile noastre de capacități mici pentru industria chimica
Oferim linii complete cu capacități de 500-4.000 buc/ora, pentru îmbutelierea produselor alimentare ( vinuri, băuturi alcoolice, siropuri, miere, muștar etc. ) , chimice ( detergenți, baze, acizi, antigel, uleiuri, vopsele etc. ) , produe folosite în agricultură ( îngrășăminte lichide, pesticide etc. ) și produse cosmetice ( șampoane, sapun lichid, creme etc, ). Volumul lichidelor se poate mișca pe o plajă extinsă ( 0,03L - 20L ), îmbutelierea se poate face in diferite tipuri de flacoane ( pet/pvc, sticlă, doză Al. ), dopuirea prin capace de plastic sau metal cu filet, de tip coroană, pluta/plastic etc. În cazul liniilor complecte, instalațiile fabricate de Packer Kft. le complectăm cu utilajele partenerilor noștrii experimentați in domeniul industriei de îmbuteliere.

Pe baza parametrilor prestabiliți, funcție de nevoile Dumneavoastră, proiectăm uzina de îmbuteliere, utilînd linia cu dispozitivele și componentele necesare cotelor îmbutelierii. Pentru orice utilaj fabricat si comercializat de noi, acordăm garanție de 1 an, după expirarea garanției, asigurăm asistența tehnică post-garanție a utilajelor, deasemenea asigurăm aprovizionarea cu piese de schimb.