Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb és gördülékenyebb legyen.
Weboldalunk használatával elfogadja, hogy sütiket helyezzünk el a böngészőjében. ELFOGADÁS ÉS BEZÁRÁS
Termékek

Felújított palackozógépek

Cégünk 1986 óta dolgozik az élelmiszeripari palackozástechnika területén, melyen belül a használt gépek, gépsorok felújítása és értékesítése az egyik fő tevékenységi körünk. Vállaljuk felújított gépek, gépsorok szállítását üvegpalackra, fémdobozra, PET-flakonra, sör, bor, alkohol, pezsgő, szénsavas és szénsavmentes üdítő, ásványvíz, étolaj stb. palackozására.

A használt gépek beszerzése részben Magyarországról, nagyobbrészt Nyugat-Európából (Németország, Hollandia, Franciaország, Belgium stb.) történik. A használt gépek típusait illetően általában a volt nyugat-német gyártmányok közül valók, melyek a felújítást követően még évtizedekig használhatók. A teljesség igénye nélkül az alábbi gyártók termékeivel foglalkozunk: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO stb. A saját telephelyünkön jelenleg elérhető gépeink, a Készleten lévő használt gépeink menüpont alatt találhatóak.

A vásárolt gépeket gyöngyösi telepünkön teljesen szétszereljük, és részegységenként felújítjuk. A vázakat és a részegységeket felülettisztítás után új festéssel látjuk el. A hibás, kopott alkatrészeket újakra cseréljük. Minden gépet új elektromos berendezésekkel, igény szerint frekvencia szabályzóval és PLC vezérléssel látunk el. A kiválasztott gépeket a vevő kívánságai szerint átalakítjuk és a palackozandó termékhez felszerszámozzuk.

Ajánlunk kis-, közepes- és nagyteljesítményű felújított gépeket, gépsorokat 1.000 - 50.000 palack/óra teljesítményben, úgymint:

  • palackmosó, öblítőgép, rekeszmosó, kirakó, berakó, palettázó, depalettázó,
  • szaturáló, mixer,
  • töltőgép, koronazáró, csavarzáró, dugózó,
  • címkézőgép has-, nyak-, hát-, ill. körcímkére és zárjegyező,
  • kapszulaadagoló, kapszulasimító, kapszulazsugorító, inspektor, zsugorfóliázó,
  • palack-, rekesz-, raklapszállító-pálya, légpálya.

Komplett üzemek esetén vállaljuk kiegészítő berendezések szállítását is:

  • hűtőgép, levegőkompresszor, kazán,
  • tartály, szivattyú, szűrő, szörptartály, vízkezelő berendezések...

A kívánt palackozási paraméterek alapján, az Ön igényeihez igazodva, megtervezzük üzemét, telephelyünkön méretarányosan letelepítjük, majd a szükséges palack-, flakon- vagy dobozméretre felszerszámozzuk. Az elkészült gépsort szakembereik részvételével üzemi körülményeknek megfelelően beüzemeljük. A megtekintett működő gépsort az Önök jelenlétében átadjuk. A munkák során, telephelyünkön vállaljuk egy fő mechanikus és egy fő elektromos szakember elhelyezését, betanítását.

Minden általunk végzett munkára és eladott gépre garanciát vállalunk!