Warning Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK
Termékek

Felújított palackozógépek, gépsorok

Cégünk 1986 óta dolgozik az élelmiszeripari palackozástechnika területén, melyen belül a használt gépek, gépsorok felújítása és értékesítése az egyik fő tevékenységi kör. Vállaljuk felújított gépek, gépsorok rövid határidőre történő szállítását üvegpalackra, fémdobozra, PET-flakonra, sör, bor, alkohol, pezsgő, szénsavas és szénsavmentes üdítő, ásványvíz, étolaj, ...stb. palackozására.

A használt gépek beszerzése részben Magyarországról, nagyobbrészt Nyugat-Európából (Németország, Hollandia, Franciaország, Belgium, …stb.) történik. A használt gépek típusait illetően általában a volt Nyugat-német gyártmányok közül valók, melyek a felújítást követően még évtizedekig használhatók. A teljesség igénye nélkül az alábbi gyártók termékeivel foglalkozunk: KRONES, NOLL, KHS, SEN, H&K, SEITZ, O+H, KETTNER, WINTERWERB, PERRIER, LANGGUTH, SIMONAZZI, BERTOLASO, ROBINO & GALANDRINO... stb. A jelenleg elérhető gépeink a géplistában találhatók meg.

A vásárolt gépeket gyöngyösi telepünkön teljesen szétszereljük, és részegységenként felújítjuk. A vázakat és a részegységeket felülettisztítás után új festéssel látjuk el. A hibás, kopott alkatrészeket újakra cseréljük. Minden gépet új elektromos berendezésekkel, igény szerint frekvencia szabályzóval és PLC vezérléssel látunk el. A kiválasztott gépeket a vevő kívánságai szerint átalakítjuk és a palackozandó termékhez felszerszámozzuk.

Vállalatunk tapasztalt szakembereivel vállalja palackozóipari gépek, gépsorok felújítását, javítását, éves nagy karbantartását, termék illetve profilváltáshoz való átállítását helyszínen, vagy telephelyünkre történő beszállítással.

Ajánlunk kis, közepes és nagyteljesítményű felújított gépeket, gépsorokat 1000 - 50 000 p/h teljesítményben, úgymint:

  • Palackmosó, öblítőgép, rekeszmosó, kirakó, berakó, palettázó, depalettázó
  • Szaturáló, mixer
  • Töltőgép, koronazáró, csavarzáró, dugózó
  • Címkézőgép, has-, nyak-, hát-, körcímkére és zárjegyező
  • Kapszulaadagoló, kapszulasimító, kapszulazsugorító, inspektor, zsugorfóliázó
  • Palack, rekesz, raklap-szállító pálya, légpálya.

Komplett üzemek esetén vállaljuk kiegészítő berendezések szállítását is:

  • Hűtőgép, levegőkompresszor, kazán
  • Tartály, szivattyú, szűrő, szörptartály vízkezelő berendezések...

A kívánt palackozási paraméterek alapján az Ön igényeihez igazodva megtervezzük üzemét, telephelyünkön méretarányosan letelepítjük, majd a szükséges palack-, flakon- vagy dobozméretre felszerszámozzuk. Az elkészült gépsort szakembereik részvételével üzemi körülményeknek megfelelően beüzemeljük. A megtekintett működő gépsort az Önök jelenlétében átadjuk. A munkák során, telephelyünkön vállaljuk egy fő mechanikus és egy fő elektromos szakember elhelyezését, betanítását.

Minden általunk végzett munkára és eladott gépre garanciát vállalunk!

GÉPLISTA