Upozorenje Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj naših stranica, koristimo kolačiće. Ako nastavite pregledavati ovu stranicu, smatramo da pristajete na upotrebu kolačića. U redu

Najnoviji proizvodi Najnoviji proizvodi

Naš delatnost

Proizvodnja linije

U sjedistu firme u mjestu Đenđeš ( Madjarska) proizvodimo mašine koje smo sami kostruirali.

 • Po narudžbi izradjujemo mašine za punjenje-zatvaranje (monoblok), sa malim kapacitetom, za negazirane tekucine 800-1500 boca/sat. Punjenje u staklene i plastične boce kao i limenke, sa točnošću punjenja od 1%. Veličina boca od 0,05-2,0 L. Po zahtjevu kupaca zatvaranje boca moze biti krunskim, plutanim te navojnim metalnim i plasticnim cepovima. Masine se koriste: Prehrambenoj industriji: vino, alkohol, sokovi, med, senf, kečap, jestivo ulje …itd. Industriji kozmetike: šamponi, tekuci sapuni, tonik za lice …itd. Kemijskoj industriji: tekući detrdženti, sredstva za pranje posuđa, omekšivači, antifriz, kemikalije, motorna ulja.
 • Mašine za depaletizaciju boca – DEPALETIZATORI, za PET boce i za ostale plastične boce proizvode se visno o veličinama boca sa kapacitetom od 6000-12000 boca/sat. Takodjer i za staklene boce sa komprimiranim zrakom kao i za PET boce sa hvatanjem noktiju.
 • Mašine za pranje boca – ISPIRACICE BOCA, sa kapacitetom od 2000-3000 boca/sat veličine boca od 0,05-1,0 L
 • Mašine za etiketiranje - ETIKETIRKE, sa kapacitetom od 2000-5000 boca/sat.

Proizvodimo razne mašine i uređaje prema narudžbama kupaca.

Za svaki obavljeni posao dajemo garanciju.

Repariranje mašine i linije za flaširanje

Firma radi od 1983 god. poslove u vezi punjenja, u okviru čega joj je glavna aktivnost obnavljanje i prodaja mašina. Primamo isporuku obnovljenih mašina, linije na kratko vreme za staklene flaše, limene i PET-flaše, za punjenje vina, piva, alkohola, šampanjca, gaziranih i negaziranih sokova, mineralne vode, jestivog ulja itd.

Mašine koje u većini slučajeva kupujemo u Zapadnoj Europi u Đenđešu detaljno rastavljamo i po dijelovima obnavljamo. Oštećene i istrošene dijelove mijenjamo novim. Poslije remonta mašinu prefarbamo. Svaka mašina dobiva nove električne dijelove a po potrebi PLC upravjanje. Mašinu koju kupac izabere, po njegovoj zelji prepravljamo i opremamo sa odgovarajućom tehnologijom. Firma sa svojim stručnjacima prihvaca obnavljanje mašina i pogona za industrijsko punjenje, popravke kao i godišnji remont na licu mjesta ili dopremanjem u naš pogon.
Nudimo obnovljene mašine, pogone sa kapacitetom od 1000 - 50 000 boca/sat i to:

 • Mašine za pranje boca, mašine za paletizaciju i depaletizaciju boca
 • Saturatori, mixeri
 • Mašine za punjenje, mašine za zatvaranje (krunski, navojni, pluto, kapsule)
 • Mašine za etiketiranje ( prozorska, vratna, kružna etiketa )
 • Dozatori za kapsule, tuneli – folijske pakerice, uredjaji za kontrolu

 • Tansportne trake, zračne trake za boce, kutije i gajbe
 • Rashladne uređaje, zračne kompresore, kotlove

Na osnovu željenih parametara i vaših zahtjeva, mozemo projektirati vaš pogon. Po potrebi izraditi cemo vam alate za ambalaže, boce ili za limenke. Gotove uređaje uz pomoć naših stručnjaka a prema vašoj želji puštamo u pogon. U vašem prisustvu ćemo izvršiti primopredaju opreme koju ste odabrali. U toku rada u našem pogonu, primamo na obuku jednog mehaničara i jednog električara.

Za svaki obavljeni posao kao i za prodanu mašinu dajemo garanciju!